Tekniska museet

Penningmandel och gudaspis : om chokladhistoria och chokladteknik
Komihåglistan är tom
Vis
Personnamn
Titel och upphov
  • Penningmandel och gudaspis : om chokladhistoria och chokladteknik
DDC klassifikationskod (Dewey Decimal Classification)
SAB klassifikationskod
Annan klassifikationskod
  • Pmbbb.05:k
  • Pmbbb.05-c:k
  • Pmbbb-c
Anmärkning: Språk
  • Sammanfattning på engelska med titeln: The history of chocolate and its production
Värdpublikation
  • Dædalus (Stockholm) ISSN ISSN 0070-2528 1991(59), s. 183-199 : ill.
Elektronisk adress och åtkomst (URI)
  • http://digitalamodeller.se/arsbocker/daedalus-1991/penningmandel-och-gudaspis/
*00002607caa 122006977ar4500
*00131469
*00520170627134123.0
*008011211s1990    sw            000 0 swe c
*035  $99921849956
*035  $a(SE-LIBR)2080021
*0410 $aswe $beng
*08204$a664.1 $222 (machine generated)
*084  $aPmbbb.05:k $2kssb/8
*084  $aPmbbb.05-c:k $2kssb/8
*084  $aPmbbb-c $2kssb/8
*1001 $aAndersson, P. Gunnar,$d1916-$0202159
*24500$aPenningmandel och gudaspis : $bom chokladhistoria och chokladteknik / $cav P. Gunnar Anderson
*546  $aSammanfattning på engelska med titeln: The history of chocolate and its production
*7730 $tDædalus (Stockholm) $xISSN 0070-2528 $wIMP(LIBRIS)8258843 $g1991(59), s. 183-199 : ill. $91991 $9183
*856  $uhttp://digitalamodeller.se/arsbocker/daedalus-1991/penningmandel-och-gudaspis/
*900  $6100 $aAndersson, Gunnar, $d1916- $uAndersson, P. Gunnar, $d1916-
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till