Tekniska museet

Laga mat : hur man gör och varför
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Pm ARK
Personnamn
Titel och upphov
  • Laga mat : hur man gör och varför
Utgivning, distribution etc.
  • Liber utbildning, Stockholm : 1994
UDK klassifikationskod
  • 641.5
SAB klassifikationskod
Annan klassifikationskod
  • Qcaa
  • Pmbb
Upplaga
  • 1. uppl.
Fysisk beskrivning
  • 240 s : ill., diagr., tab ; 25 cm
Term
Personnamn
ISBN
  • 91-634-0881-3 (inb.)
*00001738cam  2200529 a 4500
*0015442
*00520051021141554.0
*008940603s1994    sw            001 0 swe
*020  $a91-634-0881-3 (inb.)$x91-634-0881-3
*035  $a(SE-LIBR)8365514$x8365514
*035  $99163408813
*040  $aNB
*080  $a641.5
*084  $aQcaa$2kssb/7
*084  $aPmbb$2kssb/7$5Tem
*1001 $aDahlgren, Östen,$d1923-
*24510$aLaga mat :$bhur man gör och varför /$cÖsten Dahlgren ; [teckningar: Ulf Danielsson]
*250  $a1. uppl.
*260  $aStockholm :$bLiber utbildning,$c1994
*300  $a240 s :$bill., diagr., tab ;$c25 cm
*59200$aAppLibM21$b2005-10-21
*650 7$aKokböcker$2sao
*650 7$aMatlagning$2sao
*650 7$aLivsmedelskemi$2sao
*7001 $aDanielsson, Ulf$4ill
*841  $ax$b051021|| |||||001||||||000000$e1$5Tem
*8528 $bTem$hPm ARK$5Tem
*950 s$aRecept$uMatlagning$xmatlagning
*950 s$aKokkonst$uMatlagning
*950 k$aMat$uMatlagning$wg
*950 k$aBruncher$uMatlagning$wh
*950 k$aFrukostar$uMatlagning$wh
*950 k$aInternationell matlagning$uMatlagning$wh
*950 k$aJudisk matlagning$uMatlagning$wh
*950 k$aKokning$uMatlagning$wh
*950 k$aMatlagning i mikrovågsugn$uMatlagning$wh
*950 k$aMatlagning till sjöss$uMatlagning$wh
*950 k$aMatlagning utomhus$uMatlagning$wh
*950 k$aSamisk matlagning$uMatlagning$wh
*950 k$aStekning$uMatlagning$wh
*950 k$aTryckkokning$uMatlagning$wh
*950 k$aWokning$uMatlagning$wh
*950 k$aÅngkokning$uMatlagning$wh
*950 k$aKokböcker$uMatlagning
*950 s$aKokbok$uKokböcker
*950 k$aMatlagning$uKokböcker
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Vis
Sänd till
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
Ex 1Tillgängligt Tekniska museetPm ARK