Hylla
Personnamn
Titel och upphov Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket : en kokbok
Utgivning, distribution etc.
SAB klassifikationskod
Annan klassifikationskod
Upplaga
Fysisk beskrivning 176 s : ill. (huvudsakligen i färg)
Term
Personnamn
ISBN
*00001740cam 2200469 a 4500
*0015542
*00520051206152102.0
*008051001s2005 sw |||| |00| 0 swe
*020 $a91-7223-226-9 (inb.)$x91-7223-226-9
*035 $a(SE-LIBR)9989215$x9989215
*040 $aLGEN$dNB
*042 $9NB
*084 $aQcaa $2kssb/7
*1001 $aHegg, Per-Olof,$d1948-
*24514$aDen tekniske kocken :$brecept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket : en kokbok /$cav livsmedelsprofessorn Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson ; [foto: Per-Anders Jörgensen ; illustrationer: Lars Esselius]$wtekniske kocken
*250 $a1. uppl.
*260 $aStockholm :$bJure,$c2005
*300 $a176 s :$bill. (huvudsakligen i färg)
*59200$aAppLibM21$b2005-12-09
*650 7$aMatlagning$2sao
*650 7$aLivsmedelskemi$2sao
*7001 $aNilsson, Rikard,$d1965-
*7001 $aJörgensen, Per-Anders$4pht
*7001 $aEsselius, Lars,$d1951-$4ill
*841 $ax$b0512094u 8 1001uu 0901128$e4$5Tem
*852 $bTem$hQ ARK$5Tem
*950 s$aRecept$uMatlagning$xmatlagning
*950 s$aKokkonst$uMatlagning
*950 k$aMat$uMatlagning$wg
*950 k$aBruncher$uMatlagning$wh
*950 k$aFrukostar$uMatlagning$wh
*950 k$aInternationell matlagning$uMatlagning$wh
*950 k$aJudisk matlagning$uMatlagning$wh
*950 k$aKokning$uMatlagning$wh
*950 k$aMatlagning i mikrovågsugn$uMatlagning$wh
*950 k$aMatlagning till sjöss$uMatlagning$wh
*950 k$aMatlagning utomhus$uMatlagning$wh
*950 k$aSamisk matlagning$uMatlagning$wh
*950 k$aStekning$uMatlagning$wh
*950 k$aTryckkokning$uMatlagning$wh
*950 k$aWokning$uMatlagning$wh
*950 k$aÅngkokning$uMatlagning$wh
*950 k$aKokböcker$uMatlagning
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.